Nieuws

OOK BIJ PRUT WEER
Vanaf heden mag ons terras weer een beetje open. Dat doen we dan ook met veel plezier! Weer of geen weer je bent van harte welkom👍
Geplaatst op: 2021-05-04
LUNCH
Je kunt bij ons lunchen van maandag tot en met vrijdag. Bij mooi weer kun je ook op zaterdag lunchen. Reserveren is dan aan te raden! Voor een drankje en snackje is reserveren niet nodig. Mag wel natuurlijk!!!
Geplaatst op: 2021-05-02
Hert Bier proeverij
Gezellig bierproeverijtje voor 2 personen. 3 heerlijke speciaal bieren van de Puttense brouwerij HERT vergezeld van een plankje met kaas en worst voor 16.50.
Geplaatst op: 2021-04-30
NIEUW SUSHI
Vanaf heden serveren wij voor bij de borrel overheerlijke SUSHI. Deze lekkernij wordt vanaf 15.00 uur door onze buren vers bereid. Dat wordt genieten met een grote GGGG !!!!
Geplaatst op: 2021-04-20
Plan nu alvast je feestje
Zodra het weer mogelijk is, is onze zaak bij uitstek geschikt om een feest of partij te organiseren. Uiteraard kun je hiervoor alvast vrijblijvend een offerte voor aanvragen en reserveren!!! Gaat het m toch niet worden door de eventuele maatregelen? Wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen. Annuleren is gratis. Eventuele aanbetalingen worden uiteraard geretourneerd!
Geplaatst op: 2021-04-12