Nieuws

RESERVEREN A U B
Vanaf 1 juni mogen wij binnen slechts 30 personen ontvangen en dan uitsluitend na reservering. Voorkom dus teleurstelling en bel 035-856510 of mail naar info@eetcafenieuwstatewapen.nl . Voel je niet bezwaard en wees welkom!!!
Geplaatst op: 2020-05-23
1 JUNI OPEN
Op maandag 1 juni mogen wij eindelijk vanaf 12.00 uur weer "open". Uiteraard hebben wij ons te houden aan de voorschriften. De spelregels zijn; er mogen maximaal 30 gasten binnen verblijven die allen moeten zitten en van te voren dienen te reserveren. Dit kan natuurlijk tot teleurstelling leiden want vol=vol. Voor ons terras is het iets eenvoudiger. Wij gaan een dezer dagen ons ruime terras dusdanig inrichten dat er voldoende ruimte tussen de gasten ontstaat. Maar ook voor op het terras geldt, onze gasten moeten zitten en mogen beslist niet staan. En vol=vol! Van ons wordt verwacht dat wij vragen of je gezondheidsklachten hebt. Geef a.u.b. een eerlijk antwoord, dat is voor iedereen beter en veiliger want..... voor je het weet kunnen we weer dicht!!!! Wij proberen er echt alles aan te doen om dit, binnen onze mogelijkheden, op een zo gastvrij mogelijke manier op te lossen. WELKOM
Geplaatst op: 2020-05-21
NEW NEW TAKE AWAY NEWS
Nog steeds zijn het voor een iedereen onzekere tijden. Wanneer en hoe dit gaat eindigen kan tot op heden niemand ons vertellen. Wij van eetcafé Nieuw Statewapen missen ons werk en natuurlijk onze gasten(jullie}. Voorlopig ziet het er naar uit, dat wij vanaf 1 juni weer mogen gaan starten. Om alvast weer een beetje op gang te komen, starten wij vanaf woensdag 13 Mei met onze (tijdelijke) TAKE AWAY SERVICE. Onze TAKE AWAY SERVICE kaart vindt je vanaf maandag 11 mei onder het kopje KEUKEN/DINER op deze site. Uiteraard kun je er van uit gaan dat wij alles in het werk stellen om dit proces zo hygiënisch mogelijk te laten verlopen!! Door de grote van onze zaak is social distance voor jullie prima te doen. Je kunt de bestelling telefonisch(035-6856510)of over de mail (info@eetcafenieuwstatewapen.nl)doorgeven van woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 uur en afhalen tussen 17.00 en 20.30 uur. Afrekenen kan contactloos met PIN of creditcard maar cash is ook mogelijk! Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving van eetcafé Nieuw Statewapen. ADVIES!! Kom met één persoon per bestelling naar binnen om je bestelling af te halen!!! Graag tot snel!!! EET SMAKELIJK EN STAY HEALTHY!!!
Geplaatst op: 2020-05-15
TAKE AWAY MENU BEKEND
Onder het kopje KEUKEN/ DINER vindt je ons TAKE AWAY MENU. Heerlijke gerechten tegen een vriendelijk prijs!!!
Geplaatst op: 2020-05-09
HEERLIJKE BIEREN VAN T FUST
Wil je wel eens een keer een ander biertje van de tap? Bij ons kun je kiezen uit 6 getapte speciaalbieren. Zo hebben wij momenteel een zomerse WEIHEN STEPHANER, een AFFLIGEM TRIPLE, een TEXEL(NIEUW) BLOND een BREW DOG PUNK I.P.A. een ZATTE IJ TRIPLE en een blonde LA CHOUFFE. Deze bieren laten zich graag vergezellen door een van onze heerlijke gerechten.GEWOON LEKKER!!!!!
Geplaatst op: 2020-05-08
HELPDEHORECA
Dit is een fantastisch initiatief van diverse horeca leverancier om de geldstroom binnen de horeca gedurende de corona crisis nog een beetje in leven te houden. Via deze link kun je een waardebon kopen die je kunt besteden in jou favoriete horeca zaak. Ook wij hopen hier dankbaar gebruik van te kunnen maken. https:/bit.ly/Kadobon-statewapen Het zou top zijn als je ons hiermee zou willen steunen. Alvast bedankt voor het vertrouwen in onze zaak. ALLEEN SAMEN KOMEN WE HIER UIT!!!!
Geplaatst op: 2020-04-07