Nieuws

ER IS WEER BOCKBIER
Rond deze tijd nemen wij weer met gemengde gevoelens afscheid van de prachtige zomer diet wij hebben gehad. Maar.......De RRR zit weer in de maand en het wordt weer natter en killer op straat. Dus tijd voor een heerlijk bockbiertje. Zodra wij onze deuren weer mogen openen voor de borrel, kun je bij ons genieten van een heerlijkl zachte TEXELS BOCK. HEERLIJK GENIETEN GEBLAZEN!!
Geplaatst op: 2020-10-19
TAKE AWAY
Onze TAKE AWAY gerechten met de daarbij horende TAKE AWAY prijzen vindt je op deze site onder DINER/TAKE AWAY en zijn van dinsdag tot en met zondag vanaf 15.00 tot 20.00 uur te bestellen. In overleg kan het heerlijke eten ook worden thuisbezorgt. Bellen kan tijdens onze openingstijden naar 035-6856510.
Geplaatst op: 2020-10-12
MONDKAPJES
In de horeca is het vooralsnog niet verplicht een mondkapje te dragen. Voelt u zich daar veilig mee mag dit natuurlijk altijd.
Geplaatst op: 2020-10-07
VENTILATIE
Volgens de deskundigen is een goede ventilatie belangrijk om het corona virus niet te laten verspreiden. Bij eetcafé Nieuw Statewapen hebben wij geen airco maar een systeem wat de lucht van buiten direct naar binnen zuigt. Dit in combinatie met de openstaande deuren zorgt voor een natuurlijke ventilatie. Dus kom gerust bij ons binnen, WELKOM.
Geplaatst op: 2020-08-26
HEERLIJKE BIEREN VAN T FUST
Wil je wel eens een keer een ander biertje van de tap? Bij ons kun je kiezen uit 6 getapte speciaalbieren. Zo hebben wij momenteel een zomerse WEIHEN STEPHANER, een TEXELS SKUUMKOPPE, TEXELS BLOND, BREW DOG PUNK I.P.A. een TEXELS BOCK en een blonde LA CHOUFFE. Deze bieren laten zich graag vergezellen door een van onze heerlijke gerechten.GEWOON LEKKER!!!!!
Geplaatst op: 2020-08-18